5 Ağustos 2009 Çarşamba

Unutulmaz Dizi 8.Bölüm Yayın Tarihi


Stil Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, Ersoy Güler'in yönetmenliğini yaptığı, R.Haldun Ünsal, İhsan Aydın ve Müjdan Kayserli'nin kaleme aldığı Unutulmaz adlı dizimiz sekizinci bölümüyle 19 Ağustos Çarşamba günü saat 20:30'da atv ekranlarında...




Fotoğraflar








































































Dizi Fragmanları

Unutulmaz 7. Bölüm izLe

Unutulmaz 4. Bölüm izLe

Unutulmaz 2. Bölüm izLe

Bölüm Özetleri

6.BÖLÜM

Melda ve Gülay’ın, Harun ile Eda’nın buluştuğu kafeye gelmesi herkes için beklenmedik gelişmelere sebep olacaktır.. Melda yaşadığı büyük hayal kırıklığının üstesinden gelmeye çalışırken Harun’un aklında Eda’nın Tolga ile yapacağı evlilik vardır. Eda’nın karşısına çıkan Gülay ona ne diyecektir? Seval’in nikah ve Eda hakkındaki sözleri karşısında Tolga’nın tepkisi ne olacaktır? Burcu, hiç ummadığı bir anda Kerem’i mutluluktan havalara uçurur. Harun, Tolga ile Eda’nın nikah masasına oturmalarına engel olabilecek midir? Yoksa kalbini ikiye bölen bu aşkın avuçlarından uçup gitmesini çaresizce izleyecek midir?


5.BÖLÜM

Eda ve Tolga'nın sürpriz evlilik kararı hiç beklenmedik gelişmeleri de beraberinde getirir. Harun şimdi bambaşka duyguların içinde. Eda'yı bir başka erkeğin yanında görmek kalbinde önleyemediği fırtınaların kopmasına sebep olacaktır. Melda kız kardeşini bir başka yanlıştan döndürmeye çalışırken, farkında olmadan kız kardeşi ve sevdiği adamı daha da yakınlaştırır. Tolga ve Harun aynı şirkette! Kerem yaptığı hatanın cezasını çekerken babasına en büyük utancı yaşatır. Türkan'ı şok eden telefon kimden gelecektir! Ve büyük yüzleşme! Eda ve Harun'un sırrı ortaya çıkacak mı?


4.BÖLÜM

Harun, Eda’nın Her şey başladığı gibi bitecek cümlesinden kuşkulanmakta haklıdır. Eda, Ağva’ya gitmiş ve her şeyin başladığı yerde intihar etmiştir. Harun, son anda Eda’ya ulaşır. Ama çok geçtir. Eda kendinde değildir. Harun Eda’yı güçlükle hastaneye yetiştirir. Eda, gözlerini açtığında kendisini kurtardığı için Harun’a kızar. Melda durumdan haberdar edilmemiştir. Eda’nın ailesi de bu intihar girişiminden habersizdir. Eda için aileye ‘bir arkadaşının yanında kaldığı’ yalanı söylenmiştir. Cemil Melda’nın Eda konusunda kendisine söylediği bu yalanı yakalar ve Melda’ya tokat atar. Eda’yı da uyarır; bundan sonra gözü Eda’nın üzerinde olacaktır. Eda için bütün bu olanlardan sonra yapacak tek bir şey kalmıştır... Bunun için harekete geçen Eda’yı Tolga’dan gelen beklenmedik sürpriz hayrete düşürür. Harun ise bunalımdadır. Gerçekleri Melda’dan daha fazla saklayamayacağını düşünmektedir. Olan biten her şeyi açıklamak için Melda’yla buluşur. Tam bu sırada Eda’dan gelen bir telefon Melda’yı da Harun’u da şoke eder...


3.BÖLÜM

Eda arkadaşlarının desteği ile yaşadıklarının etkisinden kurtulmaya çalışırken Harun'dan Hamile olduğunu anlar. Dünyası bir kere daha başına yıkılmıştır. Çocuklara çok düşkün olduğu için bebeği aldırmayı asla düşünmemektedir. Ama öte yandan da, hamileliği ilerledikçe bunu ailesinden, özellikle de babasından nasıl saklayacaktır? Melda Eda'nın hamile olduğunu öğrendiğinde çocuğu aldırması için baskı yapar. Ailenin, özellikle de babalarının bu durumu kabullenmesi imkansızdır çünkü. Eda ablasının ısrarları karşısında kürtaj olmaya karar verir. Ama bunu yapmanın hiç de kolay olmadığını görür... Harun ise Eda'yla görüşmeye çabalamakta, her seferinde Eda tarafından reddedilmektedir. Eda, Harun için vazgeçilmez olmaya başlamıştır... Eda bulunduğu durumdan kurtulmak için kimsenin beklemediği bir şeye karar verir. Böylelikle tüm dertlerinden kurtulacaktır... Her şey plandadığı gibi gider... Ama hiç hesaba katmadığı bir şey vardır...


2.BÖLÜM

Eda hayatının şokunu yaşarken, Harun’un durumu da ondan aşağı değildir. O gece Harun ile Melda’nın sözü kesilir. Bu esnada Eda’nın bayılması herkese korkulu anlar yaşatır. Yaşadığı aşk acısının pençesinde kıvranan Eda ablası ile konuşmaya karar verir. Ancak ortamda Harun’un da olması yüzünden ablasına gerçekleri açıklayamaz ve ablasının mutluluğu için susmaya karar verir. Harun da büyük bir vicdan azabı içindedir. Bir kaç kez konuşmak ve kötü biri olmadığını anlatmak için Eda’nın yoluna çıkar. Ancak Eda her defasında sert tepkiler verir. Bu sırada Eda ile Melda’nın ablası Ferda’nın iki çocuğuyla, bir gece vakti eve gelmesi aile içinde bir krize yol açar.. Kerem ise şans eseri Burcu’yu etkilemenin bir yolunu bulmuştur. Eda’nın sevgilisinden ayrıldığını öğrenen Tolga ona doğum günü için aldığı kolyeyi verir. Feyyaz bey’in Cemil’leri yemeğe davet etmesiyle iki aile yeniden bir araya gelirler. Yemekte Eda ile Harun’un arasındaki gerginlik devam ederken, Tolga Eda’yı arar. Alkollüdür ve Eda’ya olan aşkını itiraf etmek istemektedir. Ancak telefon konuşmaları yarım kalır çünkü Harun Eda’nın yanına gelmiştir. Harun ile Eda konuşurken, Melda da onları aramak için bahçeye çıkmıştır. Tartışmanın sonunda Eda Harun’u tokatlar ve o anda arkalarından Melda’nın sesini duyarlar..



1.BÖLÜM

Arslanoğlu Deniz Taşımacılığı şirketinin veliahtı Harun, babası Feyyaz, annesi Saadet, ablası Işıl, eniştesi Burak ve onların çocukları Sinem ile birlikte ailesine ait köşkte yaşamaktadır. Görünen tek sıkıntıları Alzheimer hastası olan anneleri Saadet’in arasıra yaptıklarıdır.Melda, babası Cemil, annesi Türkan, kızkardeşi Eda ve erkek kardeşi Kerem ile dededen kalma eski bir evde yaşamakta ve Arslanoğlu şirketinde dış Ticaret Sorumlusu olarak çalışmaktadır. Babası Cemil’in küçük bir araba tamirhanesi vardır.Harun, Melda ile olan arkadaşlığının sonucunda, genç kıza evlenme teklif etmiştir. Melda’nın bu teklife hemen bir yanıt vermemesi Harun’da stres yaratırken, Melda da aylar önce söylediği bir yalanın üstesinden nasıl geleceğini düşünmektedir.Melda’nın kız kardeşi Eda üniversitede moda tasarımı okumakta ve arta kalan zamanında da bir folklör derneğinde, halk dansları yapmaktadır. Eda’nın en yakın arkadaşı Seval ve ortak arkadaşları Tolga da dernektedir. Tolga, Eda’ya olan hislerini bir türlü ona açamamanın sıkıntısını yaşamaktadır. Seval de gizli gizli Tolga’yı beğenmektedir. Eda, ablası Melda’nın Harun ile çıktığını ve ondan evlenme teklifi aldığını annesinden öğrenmiş ve bu konuda ablasına sitemler etmekte ve tabii aynı zamanda da Harun enişteyi çok merak etmektedir.Yağmurlu bir günde Harun’un arabasıyla Eda’yı ıslatması, Eda’nın ve tabii beraberinde herkesin hayatında yeni bir dönemin açılmasına sebep olacaktır. Bu olay sırasında Harun’un yanında olan arkadaşı Batu’nun Harun’a göbek adıyla hitap etmesi yüzünden Eda, bu yakışıklı adamın ismini Hakkı olarak öğrenir. Harun kızın elbisesini temizletir ve elbiseyi teslim etmek için buluşurlar. Bu buluşmada birbirlerinin sohbetlerinden büyük keyif alırlar. Melda’nın arabada düşürdüğü bileziği, onlara yeni bir buluşmanın kapısını açar. Harun, Melda’nın evlenme teklifine henüz bir yanıt vermemesinin stresini, Eda’nın enerjik, kıpır kıpır, hayat dolu tavırlarıyla hafifletmektedir. Eda ise bu yakışıklı adamdan giderek etkilenmektedir.Bir haftasonu Ağva’da, alkolün de etkisiyle birlikte olurlar. Eda bundan mutluluk duyarken Harun son derece pişmandır. Bu arada Melda Harun’la konuşmaya karar vermiştir. Ona niye evlilik teklifine hemen yanıt veremediğini anlatır. Ailesinin maddi durumu hakkında Harun’a yalan söylemiştir… Harun’un bunun bir öneminin olmadığını söylemesi üzerine de Melda Harun’un evlilik teklifini kabul eder.Bu arada Eda, Harun’a aşık olmuş ve gelecek için güzel hayaller kurmaktadır. Melda’nın teklifini kabul etmesi üzerine Harun, Eda ile buluşarak ona bir daha görüşmeyeceklerini söyler. Bu şok haber Eda’yı yıkar.Eda daha kendine gelemeden, Harun ve ailesi Melda’yı istemeye gelirler. Hakkı olarak tanıdığı kişinin ablasını istemeye gelen Harun olduğu gerçeği Eda için belki de hiçbir zaman atlatamayacağı bir şok olacaktır...

Unutulmaz Dizi Oyuncuları

SERHAN YAVAŞ (Harun)
30 yaşlarında, yakışıklı bir erkek. Armatörlük ve uluslararası taşımacılık işi yapan aile şirketlerinde, babasının yardımcısı konumunda. Evleneceği insanın seçimi konusunda vereceği karar çevresindeki herkesi çok etkileyecek.






SİNEM ÖZTUFAN (Melda)
25 yaşlarında güzel bir genç kız. Eda’nın ablası. Üniversiteyi birincilikle bitiren Melda, Feyyaz beyin şirketinde çalışmaya başlayacaktır. Son derece idealist ve işkolik bir yapısı var. Harun ile başlayan yakınlığı beraberinde pek çok olayı da sürükleyecek.





ÖZLEM YILMAZ (Eda)
19-20 yaşlarında, oldukça güzel bir genç kız. Üniversitede tasarım konusunda eğitim almakta. Gerçek aşkı tattığını düşündüğü sırada karşı karşıya kalacağı gelişmeler ve yapacağı fedakarlık onun ve onunla bağlantılı pek çok kişinin de hayatını değiştirecek.





BUĞRA GÜLSOY (Tolga)
25-26 yaşlarında. Eda ve Seval’in arkadaşı..Hasta annesiyle yaşıyor. Hem üniversiteye gidip, hem de bir şirkette part-time çalışıyor. Eda’ya yapacağı yardımın peşi sıra gelişen olaylar, onu hayal bile edemeyeceği gelişmelerin içine atacak.




FİKRET HAKAN (Feyyaz)
60 yaşlarında. Harun, Işıl ve Nisa’nın babası. Bugünkü durumuna gelebilmek için çok çalışmış birisi. İş konusunda oldukça sert ve disiplinli bir patron. Ama aynı zamanda da babacan biri. Aile içinde de geleneklerine bağlı bir baba. Geçmişinde yaptığı bir iki karanlık iş sonralarını onun ve ailesinin başını epeyce ağrıtacak.




DENİZ GÖKÇER (Saadet)
55 yaşlarında. Harun ve Işıl’ın annesi. Yaşadıkları ihtişamlı hayata rağmen, son derece mütevazi bir kadın. Ailesi uğruna kocasından kaynaklanan bazı sorunlara göğüs geriyor.






ALİYE UZUNATAĞAN (Türkan)
50 yaşlarında, ev hanımı. Eda, Melda ve Kerem’in annesi. Kendini çocuklarına adamış bir kadın. Aile bütçesine katkıda bulunmak için dikiş dikip, nakış işliyor. Tek isteği kızlarının mutlu birer evlilik yapması.





AHMET UZ (Cemil)
55 yaşlarında, araba tamir atölyesi var. Eda, Melda ve Kerem’in babası. Türk aile yapısına ve geleneklere bağlı birisi.







HAKAN VANLI (Burak)
40 yaşlarında. Harun’ların şirketinde genel koordinatör. Yakışıklı ve kadınlara nasıl davranılacağını iyi bilen biri. Feyyaz beyin kızı Işıl ile evli. Ancak evliliklerindeki sorunlar Burak’ı dışarı itmiş. Karısının huysuzlukları yüzünden hayatında başka kadınlar ve kumar var.





AYLİN ARASIL (Işıl)
32 yaşında. Harun ve Nisa’nın ablası. Kardeşlerinin aksine şımarık ve küstah bir yapıya sahip. İnsanları maddi durumlarına göre sınıflandıran ve kendinden aşağı gördüğü tiplere acımasızca davranan biri. Bu davranışlarının altında da, aşık olarak evlendiği şirketin koordinatörü Burak ile olan mutsuz evliliği yatmakta.




ANIL ÇELİK (Kerem)
Eda ve Melda’nın erkek kardeşi..Lise öğrencisi..Okuldan geri kalan zamanında babasına yardım ediyor..Okuldan bir kızı çok beğeniyor. Tamirhaneye gelen güzel bir kız müşterinin yardımıyla bu kızı etkilemeye çalışacak.





HÜSEYİN ERKANLI (Metin)
26-27 yaşlarında.Tolga'nın en yakın arkadaşı, Tolga, Eda ve Seval'in folklorden arkadaşı, Tolga'nın aynı zamanda sırdaşıdır...







ROKSEN LÜLÜ (Seval)
19-20 yaşlarında. Eda’nın ortaokul ve liseden en yakın arkadaşı. Bir giyim mağazasında satış temsilcisi. Neşeli, hazırcevap ve hayallerle dolu bir karaktere sahip.

Unutulmaz Dizisinin Hikayesi

Feyyaz Arslanlı, Arslanlı Gemicilik ve Uluslararası nakliyat şirketinin sahibidir. Şirketi oğlu Harun ile birlikte yönetmektedir. Damadı Burak’da şirkette koordinatör olarak çalışmaktadır. Büyük bir evde karısı Saadet, oğlu Harun, kızı Işıl, damadı Burak, torunu Sinem ve diğer kızı Nisa ile yaşamaktadırlar.

Yakışıklı bir adam olan Harun Arslanlı, şirketin yönetim kurulu başkan yardımcısıdır. Boş zamanlarının çoğunu çocukluk arkadaşı Batu ile geçirmektedir. Bir süre önce şirketlerinde çalışmaya başlayan Melda’yla aralarında seviyeli bir ilişki vardır. Melda, güzelliğinin yanısıra, son derece işine sadık ve idealist bir yapıdadır. Sorunlar karşısındaki akıllı ve mantıklı tutumu başta Feyyaz bey olmak üzere herkesi etkilemektedir. Harun Melda’ya evlenme teklif etmiş ve kızın yanıt vermesini beklemektedir.

Melda ailesiyle birlikte yaşamaktadır. Babası Cemil’in bir otomobil tamir atölyesi vardır, annesi Türkan ev hanımıdır. Evde dikiş dikerek aile bütçesine katkıda bulunmaktadır.Ablası Ferda ise evli iki çocuğu.olup mutsuz bir evlilik sürdürmektedir Kız kardeşi Eda, son derece güzel bir kızdır ve üniversitede tasarım okumaktadır. Lisede okumakta olan erkek kardeşleri Kerem, boş zamanlarında atölyede babasına yardım etmektedir. Cemil gelenek ve göreneklere bağlı biridir. Melda, Harun ile olan ilişkisini ailesine pek anlatmamış, bir karar vermeye çalışmaktadır. Harun’un teklifini kabul ederse anlatacaktır.

Melda’nın mantıklı ve biraz da katı mizacının aksine Eda son derece duygusal ve cana yakın bir kızdır. Günün birinde beyaz atlı prensinin karşısına çıkacağına yürekten inanmaktadır. En yakın arkadaşı da Seval’dir. Bir alışveriş merkezindeki lüks bir giyim mağazasında çalışmakta olan Seval, folklör derneğinden tanıdığı Tolga’yı çok beğenmektedir ama Tolga’nın bu ilgiye sadece arkadaşça karşılık vermesi yüzünden bu duygularını kimse ile paylaşmamaktadır. Eda, Seval ve Tolga hafta sonları folklör derneğinde(Anadolu ateşi dans topluluğu gibi) bir araya gelip halk oyunları oynamaktadırlar. Tolga kısa bir süre önce rahatsızlanan annesine kan vererek tehlikeye atlatmasında büyük rol oynayan Eda’ya karşı büyük bir minnet duymaktadır.